2017. szeptembertől 2018. augusztusig - Tizenegyedik tanév

2017-18-as tanév

  • Tizenegyedik tanévünkben 52 gyermek volt óvodánkban: Noémivel és Mártival a 25 nagybárányka, Ágival és Marikával a 27 kisbárányka.
  • Programjaink, ünnepeink sokféle színes képet mutattak, melyek hozzájárultak az óvodásaink élménnyel teli tanévéhez: Vadasparkban, séta a dombnál és az Arborétumban, szőlőpréselés, vasútmodell-kiállítás és buszozás a vasútállomásra, bábelőadások, zenés színházak, Sétányi óvodában és a Lánchíd iskolában, borsóvetés, fagyizás, igazi halakkal ismerkedés, stb.
  • A szülők által javasolt témákhoz kerestünk és hívtunk keresztyén előadókat, akik nagy szakértelemmel, hitelesen tartották ezeket a szülői köröket.
  • Június 15-én volt a búcsú-parti, ahol a báránykás iskolába-ballagó tarisznyát 16-an kapták meg: Szabó Dani, Csorba Reni, Csányi Anna, Baranyi Dorci, Juhász Attila, Lavati Csongi, Dózsa Kitti, Müller Ármin, Brutyó Bogi, Szabó Lázi, Vetési Anna, Rimóczi Csongi, Tamasi Dani, Ullmann Kristóf, Soponyai Zorka , Ficsór Beni és Olajos Zsanni. Marika nénitől is ezen a napon búcsúztunk, aki visszaköltözött családjával szüleihez.