2016. szeptembertől 2017. augusztusig - Tizedik tanév

2016-17-es tanév

  • Szeptemberben 49 gyermekkel kezdtünk, majd októberben csatlakozott hozzánk régi óvodásaink családjába érkező két nevelt gyermek is:  így a nagyokhoz 24, a kicsikhez 27 gyermek jár.
  • Noémi néni mellé Rózsa néni jött a nagybáránykákhoz óvónőnek, aki a gyakorlatát nálunk töltötte, így kölcsönösen ismertük egymást, és a gyermekek is szeretett, ismert óvó nénit kaptak a csoportjukba.
  • 18-án az évnyitón Pintér Béla volt a meglepetés vendég, akivel az "ősbemutatón" előadtuk a Rólam van szó dalt koreográfiával. A gyerekek fantasztikusan élvezték a Bélával való közös előadást. Az egész napos programok közül a focizás, kürtöskalács-sütés, a papírrepülőzés, állatsimogató vitte az élményrajzokban az első helyezéseket.
  • Az egész év során rengeteg programunk, élményünk volt, amikről az óvoda honlapjára feltöltött képek is tanuskodnak. Újdonság volt az idén, hogy a Széchenyi-sétányi óvodába elmehettünk az ottani óvónők által bemutatott Holleanyó mesét megnézni. Vettünk a Ciróka Bábszínházba óvodásoknak szóló előadásokra bérletet, de sajnos kifogtunk olyat is, amelyik alatt nagyon féltek a gyerekek...
  • A szülői körökre több előadót is meg tudtunk hívni, akik hitelesen, humorral fűszerezve segítettek nekünk a gyermekeink nevelésének nehézségeiben.
  • Június 15-én a búcsú partin 11 nagybáránykától és Rózsa nénitől kellett elbúcsúznunk, - mert Mészáros Ágnes visszajön GYES-ről. Iskolába induló gyermekeink: Baranyi Dominik, Veres Lázár, Gróf Csabi, Trungel Dóri, Balog Norina, Polyvás Luca, Tamasi Sámuel, Wilhelm Arni, Csontos Dóri, Murányi Ajsi és Prikidánovics Bálint.